RFLX

RFLX Camp

Worship | Chillen | Gaan Voor God

Worship, chillen en gaan voor God zijn de ingrediënten voor dit supertoffe RFLX-Camp. Het wordt een leuke afwisseling van gezelligheid, inhoud en activiteit. We verrassen je graag met een heel nieuw programma, dus zorg dat je erbij bent!

 

12 t/m 16 jaar

€125,- bij opgave voor 14 mei & opgave na 14 mei €150,-

Gaan voor God

Dates

Next RFLX Camp
9 August - 13 August 2021

Costs

Registration fees
€ 150.00

Prerequisites

None

Tot slot nog even dit:

Het Reflex Camp wordt georganiseerd vanuit Jeugd met een Opdracht Heidebeek en NO Apologies.

De Waarden van Jeugd met een Opdracht zullen dan ook aan de basis staan van hoe wij in het camp met elkaar om willen gaan en hoe we bepaalde dingen doen. Dat betekend dat iedereen welkom is tijdens het Camp, en het niet uitmaakt welke achtergrond je hebt, gereformeerd, evangelisch en moslim of niet gelovig. Wel is het zo dat we tijden zullen hebben van input waarin Jezus centraal staat en we Hem aanbidden.

In deze rare tijd is het natuurlijk een beetje vreemd om je aan te melden voor een Youth Camp. Maar ondanks dat we te maken hebben met al deze corona maatregelen hebben wij besloten om het Youth Camp wel door te laten gaan. Mochten uiteindelijk het Youth Camp toch geannuleerd worden vanwege maatregelen die de regering neemt dan krijgt je wat je hebt betaald volledig terug.